torstai 13. kesäkuuta 2013

Ah, shopping!

Toivottavasti kaikki vanhatkin lukijat ovat huomanneet, että blogin nimi on muuttunut kuten myös osoite. Eli vanhalla osoitteella www.livingonawing.blogspot.com ei enää pääse mun blogia seuraamaan! Uusi toimiva ja helpompi osoite on www.jentsuu.blogspot.fi. Myöskään Googlesta ei mua enää löydä vanhalla bloginimellä, vaan jentsu -nimellä kannattaa etsiä. 

Blogger tuntuu lagittavan nyt jonkin verran, niin en tiedä joutuvatko vanhat lukijat liittymään uudestaan blogin lukijoiksi että feed päivittyy. Saa nähdä, mä koitan selvitellä! Myös Blogloviniin löytyy uusi osoite ja naviska tosta sivulta vasemmalta.

Takki Kappahl
Farkut Gina Tricot
Kengät Mekka
Laukku Fiorelli London (Nelly.com)
Kello O.n.e (Kultajousi)

Onpa muuten outoa nähdä itsensä kokonaan blondina! Tää vaatii kyllä näköjään hetken totuttelua, kun oon jo niin kauan ollut tummatukkainen.

Tänään on päivä kulunut taas jälleen yhden puhelinkoulutuksen parissa, matkahuollossa hakemassa viikonlopun promokamppeet ja kirpparilla Suvin kanssa. Kirppikseltä ei löytynyt (ihme kyllä!) mitään tällä erää, mutta viime viikonloppuna tuli shoppailtua senkin edestä.

Musta Iphonekotelo Glitter
Blingbling -pöllöt kuulokeliitäntään Glitter
Iron Fist peep toe -kengät Kärkkäinen

 9WOOM -laukku Kärkkäinen

Huomenna ja lauantaina olis sitten taas pitkästä aikaa vähän maistatuskeikkaa cittarissa, ensin Pullavaa ja Jälkiuuninappia ja lauantaina vielä Pringlesejä. Mä niin tykkään noista promokeikoista senkin takia kun sinne saa aina laittautua ja pukeutua valmiiksi valittuihin brändin vaatteisiin! Tulkaa siis ihmeessä maisteleen jos liikutte Launeella päin. Mut löytää siis perjantaina leipä- ja lauantaina sipsukka -osastolta. ;-)

                                                                ps. May I introduce:

Stifler alias Scarface a.k.a Broileri

3 kommenttia:

  1. Saakoja tommosia koruja myös S3:sen kuulokeliitäntään? ;OO musta on tullu ihan hullu kuorien sun muiden kanssa kun hommasin ton puhelimen :'D

    VastaaPoista