sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Hiusideaa

Paita Gina Tricot
Farkut Gina Tricot
Takki kirpparilta
Laukku Friis & Company
Tennarit Seppälä

Mulla on ollut tässä nyt jo ehkä muutaman viikon ajan kauhea hiuskriiseily päällä. Ensin Karisman Cubuksen sovituskopin peilistä mua katsoi ''tylsä'' ja ''liian tavallinen'' Jenna, normi ruskeilla ja vähän kirjavilla hiuksilla. Sitten blondasin (jälleen kerran), jolloin tulos oli keltainen, sen jälkeen tummanvaalea. Muutama päivä sitten päätin värjätä juurikasvua pois samaisella tummanvaalealla sävyllä, ja samalla vähän elävöittää kuontaloa sinisellä shokkivärillä, jonka jämät löysin vaatehuoneesta ja jota on käytetty viimeksi vuonna 2008.

Ennen värjäyksen aloittamista ajattelin vain, että no, sininen värihän on vaan ''semi-permanent'' ja lähtee viikossa jokapäiväisellä pesulla jo pois, niin voin sutia sitä vähän minne sattuu.
Tää on niin tyylikästä.. alahiuksissa on siis se sininen shokkiväri kammattuna ja ylimmäinen 
kasa on tummanvaaleaa.

Värjäysprojektin päätin tietenkin suorittaa noin kaksi tuntia ennen kun meille tuli yövieraita, ja tulos oli tälläinen:

Vihreä. Ihan rehellinen täys vihreä. En kehdannut edes ottaa parempaa kuvaa. Lisäksi olin sutinut väriä niin taidokkaasti myös päällihiuksiin (?) että joka puolella oli vaaleanvihreitä haituvia.

Päällihiusten värjäys onnistui myös todella mallikkaasti. Jostain syystä väri oli tarttunut vain etutukkaan ja yhteen kohtaan takaraivolla. Onneksi huomasin asian vasta Paavolan Cittarissa. Ei ollut kyllä yhtään mun päivä!

Heti seuraavana aamuna hain aamulenkin lomassa Emmin kanssa pikapikaa Puu Ilosta uuden värin, (tällä kertaa vähän tummemman, vaaleimman ruskean jonka löysin) iskin sen päähän ja hinkkasin hiuksia vartin hilseshampoolla latvoista, että viimeisetkin hiput vihertävää sävyä olisi historiaa. Täytyy kyllä sanoa, että yllättävän nopeasti ne on haalennut!

Tavoite oli ja on edelleen jossakin vaiheessa värjäillä jotakin tän tyylistä. Turkoosin ja sinisen lisäksi joko violetti tai punainen näyttäis varmaan hyvältä!

Nyt kutsuu MTV ja Geordie Shore joten hyvää sunnuntai-illan jatkoa :-)

4 kommenttia: