torstai 15. marraskuuta 2012

Torstai on toivoa täynnä

Muistan joskus höpisseeni tänne blogiin paljonkin kirppishöperyydestäni, joka kukoisti juurikin työttömyyteni aikaan. Nyt ei vaan löydy niin paljoa aikaa kirppistelylle, vaikka mä kuinka haluaisin! Muutamat löydöt tosin on tähtäimessa Akaan palstalla, mutta niistä lisää myöhemmin. ;-) Käytiin viime perjantaina työkaverini Heinin kanssa katsastamassa Lahden Femmatori, jonne tulee varmasti eksyttyä vielä tulevaisuudessa, kun jää aikaa kaikelta edestakaisin matkustamiselta muuton jälkeen.

Oon lisäksi jo pitkään halunnut käydä Lanttilassa, kun se on kuulema niin huippu paikka! Mulla olis itellänikin taas paljon tavaraa kirpputorille vietäväksi.

Moni on varmaan huomannut, talvi on taas kadonnut jonnekin. Tänäänkin aamulla satoi kaatamalla aamulenkin aikaan, ja töihin lähtiessä oli jo takki, housut ja sukat läpimärkiä. Kyllähän se jo tiedetään, että talvi alkaa vasta uudenvuoden jälkeen.. joten päätin piristää itseäni Yves Rocherin uutuushajuvedellä, käsivoiteella ja huulirasvalla, jotka tilailin eilen. Tollainen Candied Mallows -tuoksu pitäisi olla loistava karkkien ystävälle, joten pitihän sellanen saada.. saa nähdä täyttääkö tuoksu odotukseni.


Tänään pitäisi vielä saapua mun jättitilaus Avonilta pukinkonttiin. En voi muuta kun oikeasti suositella Avonia, Jouluesitteessäkin on valtavasti lahjaideoita ja tarjouksia!

Muuton lisäksi oon innokkaasti häärinyt joulutonttuna niin porukoiden kun PYnkin lahjojen parissa. En oo varmaan vielä tarpeeksi sitäkään hehkuttanut, kuinka rakastan joulua. Sitä tunnelmaa, ruokaa, tuoksua, perhettä, perinteitä.. Meillä on esimerkiksi ollut aina perinteenä aamulla heti kuuden jälkeen Joulupukin Kuumaan Linjaan soittelun aloittaminen, aamusauna ja kuusen koristelu. Myös joulupuuro ollaan syöty aina ja tietenkin luumukiisselin ja manteleiden kanssa. Pienenä kun asuin vielä kotona, mulla oli tapana nousta salaa keskellä yötä kurkkimaan kinkkua uunissa, kun sen tuoksu tuli jo sydänyöllä nenään. En malta odottaa! Joulukuun alkuunkaan ei ole enää kauaa, ja vielä on joulukalenterit ostamatta. Mulla on lisäksi suunnitelmissa 12.12 mennä vähän assaroimaan Tampereen Hääyöhön vanhan koulukaverini Iriksen kanssa, jee!

Tämä toivorikas torstai jatkuu nyt Ted -elokuvan ja sen surullisenkuuluisan mässäilyn parissa. Jenna kiittää, kuittaa ja avaa suklaalevyn!

Ps. pari söpöläistä vielä tähän loppuun:
 Olen jo iso poika! T. Stifler

Mun vauvat!

2 kommenttia:

  1. Oi rakastuin sun hauvavauvoihin <3
    Hitsit mä itse inhoan joulua ja kaikkea sitä hössötystä mikä liittyy koko juhlaan. Oon jo ihan pienestä asti inhonnut jouluruokaa -pitkin hampain kosken sinappiin, kinkkuun ja karjalapiirakoihin, sillä mikään muu ei vain uppoa. Joululeivonnaiset on kyllä ihania ja niiden tuoksu nam! Yritän välttää joulunaikaan liikkumista kaupoissa, sillä niissä on liian paljon ihmisiä jne.. ja sitten, kun tää joulunvietto aloitetaan jo 2kk ennen joulua niin menee vähän maku, mut kiva jos joku tykkää :)
    Ehkä tää mun joulukielteisyys on lähtösin siitä, että mummoni kuoli muutama vuosi sitten 30.11. ja hautajaiset olivat juurikin sopivasti 18.12. ennen joulua -yleensä, kun tuohon asti oltiin vietetty koko porukalla joulua niin mummo olikin sitten poissa. (oon pahoillani, jos tää kommentti tulee miljoonaan kertaan, kun netti lagailee)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompa tyhmää, kun sulla on noin paha maku suussa joulusta. :-( tai ymmärtäähän sen jos on ollut tollanen surullinen tapaus perheessä just joulun alla. Mulla ei niinkään oo kyseisestä pyhästä mitään muita kun ihania muistoja, niin vaikea ymmärtää joulusta piittaamattomia :-) toivottavasti nyt kuitenkin pystyt edes jollakin tasolla siitä nauttimaan! <3

      Poista