sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Goodbye Halloween, welcome Monday

Huomenna onkin sitten taas se pahamaineinen maanantai, ja kyllä nää viikonloput menee nykyään niin pirun nopeeta ohi. Onneksi ensi viikonloppu on pyhitetty tällä tietoa vaan kotona oleilulle, kavereille ja sunnuntaina vielä iskällekin. :-)

Oltiin eilen Emmin ja Jombbelin kanssa lemppariraflassamme American Dinerissä syömässä (yllätys), ja ainakin mulle mieluisa yllätys oli ravintolan Halloween -pukuiset tarjoilijat ja se, kuinka suuri vaiva paikan koristeluun oli käytetty! Joka paikassa näkyi niin hämähäkinverkkoja, kummituksia kuin kurpitsoitakin.

Otiin just itseasiassa syöty kun lähdettiin tonne Lietsuun, niin itse söin pelkät mozzarellatikut ja cherry colan, nam! Ja PY perus juustopurilaisen. Jälkkäriksi Ben & Jerrys Cookie Dough -jätskiä kahteen pekkaan!

Ihanaa olla taas vaan kotona ihan rauhassa, kun ei oo kiire mihinkään, maha on täynnä ja kämppä siivottu melkein lattiasta kattoon heti kun tultiin kotiin. En oo taas viikolla kerinnyt töiden takia tekeen mitään, en ees muista mitä muuta olisin viime viikolla tehnyt töiden lisäksi! Kiva vaan OLLA kun on vaihteeksi siistiä, noi koirut sotkee muuten niin pirusti. Nyt taidan kuitenkin harkita kohta lenkille lähtöä, sitten saunaan ja makkariin kattomaan Smashia ja myöhemmin vielä BB Talk Showta. Purrrkele jos Jonna I ei tipu! 

Hyvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tuo jälkkäriannos näyttää mukavan herkulliselta :)

    VastaaPoista