sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Actionviikonloppu

Actionviikonloppu, tosiaan. Ei taas tuu mieleen milloin olisi tapahtunut niin paljon kun tämän viikonlopun aikana!

Perjantaina mun pikkusisko Kartsu tuli siis auttamaan muutossa, jonka parissa aloitettiinkin puuhailemaan heti perjantai -iltana. Pakattiin kamalaa vauhtia kamoja tyhjiin pahvilaatikoihin ja lähdettiin viemään niitä uudelle kämpälle. Samanlainen reissu tulikin viikonlopun aikana tehtyä varmaan lähemmäs 10 kertaa!

Käytiin myös lauantai-iltana leffassa kattomassa Sinister -niminen kauhuleffa. Hyi kauhee kuinka mua pelotti! Pidettiin Kartsun kanssa toisiimme kädestä ja uskalsin olla silmät auki varmaan 10% koko leffasta. Jos tykkää sellasesta inhottavasta, en-uskalla-nousta-enää-yöllä-vessaan -kauhusta, suosittelen. Mutta jos sattuu olemaan sellanen jänishousu niinkun minä niin en todellakaan suosittele!
Kaikenkukkuraksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Sirius päätti alkaa oksentamaan ja sitä tavaraa tulikin sitten molemmista päistä, niinkun Stiflerilläkin. Pienet on saanu vatsataudin jostakin! Stifler on kyllä nyt jo paranemaan päin, ja Siriuskin on saanut maitohappobakteeria ja Canicuria joten eiköhän tästäkin selvitä.
Nyt painun katsomaan BB Talk Shown loppuun ja sitten ansaituille yöunille. Maanantai on taas ihan kulman takana!

4 kommenttia:

 1. Moi! Löysin pari päivää sitten sun blogis ja tykästyin.
  Toi teidän uus kämppä on tosi hieno, et usko kuinka kateellinen oon tosta vaatehuoneesta!:D
  Onnea uuteen kotiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee kiva juttu :-) mäkin oon aina kadehtinu muiden vaatehuoneita ja ah mikä tunne kun itse saa sellasen! kiitos paljon!

   Poista
 2. aww voi reppanoita :( mäkin kävin leffassa, isin ja äipän kaa kattoo skyfallin! pitää kyl ladata toi sinister heti kun tulee dvd versio :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneks sentään ei ollut ihan surkeina vaikka olikin varmasti paha olla, niin tietää ettei oo mitään vakavaa! Siis oikeesti se Sinister on aivan vitun kamala, oikeen sellanen inhottavan yliluonnollinen ja ahdistava :-( tiesin heti ekasta minuutista kun se alko etten haluu kattoo!

   Poista