maanantai 19. marraskuuta 2012

'Cause we're so uninspired, so sick and tired

True dat, perus maanantaifiilikset.
Onko kellään muuten kokemuksia koirien sopeutumisesta uuteen kotiin? Mua on alkanut kauheesti jännittämään kuinka noi meidän karvakamut sopeutuu kerrostaloon ja isompaan reviiriin. Ollaan kerran poikien kanssa käytykin uudella asunnolla ja koko ajan ne vinku ovella, että lähdetään jo! Toisaalta silloin ei siellä vielä ollut mitään meidän omia tavaroita tai hajuja, joten saattoi se johtua siitäkin. Oon lukenut paljon netistä DAP -haihduttimesta, joka haihduttaa ilmaan samaa ''rohkaisevaa'' feromonia mitä emo antaa pennuilleen maidossa. Jos nyt ymmärsin ihan oikein, niin töpseliin tökättävä haihdutin rauhoittaisi koiraa uudessa kodissa, eikä muutos ainakaan pahentaisi esimerkiksi Stiflerin eroahdistusta. Onko kellään kokemuksia laitteesta, kannattaako ostaa? On vaan aika kovahintainen hankinta, jos ei toimikaan. Viikon päästähän se nähdään, mitä siitä tulee, ja kuinka koiruudet pärjäävät ilman mitään haihduttimia.
Näin minä istun!

En oo vieläkään päässyt hakemaan Matkahuollosta joululahjoja pursuavaa Avonin jättipakettia, and I'm begging että ne säilyttävät sitä vielä ensi keskiviikkoon asti kun menen vasta myöhempään töihin. Matkahuolto on niin hemmetin huonosti auki, että normaaleina työpäivinä varsinkaan ilman autoa en ehdi sinne ikinä! Ensi keskiviikkonakin mun pitää raahata se ainakin 4 kiloinen laatikko junaan ja junasta kävellä vielä kilometri kämpille, voi jes! Ainoa hyvä puoli asiassa on se, että kaikki joululahjat on sitten jo ostettu ja maksettu, ettei niitä tarvitse enää persaukisena stressata. ;-)
Mummun tekemät villasukat <3

Ahkeraa työntekoa..

Ahkera työntekijä vaihtaa nyt vapaalle ja katsastamaan tohon sohvalle LOL -nimisen leffan jossa näyttelee mm. Miley Cyrus. Must see!

9 kommenttia:

 1. Ihanat villasukat ja mummojen tekemät on niin parhaita!! :)

  Kivaa uuuden viikon alkua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! noi on vielä sellaset pitkänmalliset jotka saa halutessaan vaikka polviin asti ;-) kiitos samoin! ♥

   Poista
 2. mulla oli joku halppis versio tosta haihduttimesta sillon käytössä kun muutin Kalkusta Lielahteen (kun edellisen muuton välissä ei ollut kuin pari kuukautta) ja Maisy ei mitenkään erikoisemmin reagoinnut muuttoon sillon. Joten ite koin sen ainakin kissalle hyväksi, en koirista sitten tiiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Mä oon nyt aika kahen vaiheilla että ostaisko ton vai ei... monet sanoo ettei tosiaan toimi, ja toiset että toimii vaan sen DAP -pannan kanssa. Rupee tuleen vähän kalliiks jos ostan ne ja silti koirat stressaa ja hajottaa paikkoja/vikisee. :-(

   Poista
 3. Meillä on tavallaan kokemusta muutosta, kun Daci muutti meille Unkarista vasta puolivuotiaana. Eläinlääkärintarkastuksessa meille suositeltiin kans tuota DAP:ia, kun on suuri muutos muuttaa ihan uuteen maahan ja perheeseen.

  Meillä oli sitten seinässä se laite, mutta en mä ainakaan huomannut mitään eroa sinä aikana, kun se oli tai ei ollut käytössä. Ostettiin me vissiin sit vielä toinen pullo siihen, mut niiden kahden jälkeen se on lojunut käyttämättömänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos kun kerroit teidänkin kokemuksia :-) et sitten olis halukas myymään sitä, jos se lojuu turhan panttina? Pääsis ainakin kokeilemaan eikä niin paljoa harmittais sen mahdollinen toimimattomuus jos ei siihen olis niin paljon sijoittanutkaan..? :-)

   Poista
  2. No eipä sillä meilläkään käyttöä ole... Mut mulla on siis tosiaan vaan se kone. Aineet on siitä loppu, mutta niitä pulloja myydään kyllä erikseen!

   Poista
  3. Laita vaikka sähköpostiin jotain tarjousta, jos kiinnostaa :)

   sofia.maulammi@gmail.com

   Poista