tiistai 20. marraskuuta 2012

Something for me

Taas välillä sain postissa jotain itsellekin, nimittäin Yves Rocherin karkkituoksupaketti saapui tänään! Kerroinkin jo aikaisemmin mitä paketti sisältää, elikkä seuraavat jutut:
Candied Mallows Eau de Toilette

Candied Mallows Huulivoide

Candied Mallows Käsivoide

Kuin käynti ranskalaisessa makeispuodissa! Sokerikuorrutetut malvankukat, pehmeä manteli ja lämmin tonkapapu yhdistyvät huumaavaksi tuoksuksi, jonka täydentävät karamellinkauniit pakkaukset. Vastustamatonta! 

Ja kaikissa juuri niin ihana tuoksu kun mainoksessa luvattiinkin, eli en joutunut pettymään! Itse Eau de Toilette ei ollut niin makeantuoksuinen kun odotin, mutta ihana kuitenkin. Huulivoide sekä käsivoide olivat vähän makeampia. Tähän samaan sarjaan kuuluu myös liuta suihkugeelejä ja rasvoja, mutta tilaukseen lähtivät nyt nuo. Multa noita  pelkkiä hajuvesiä löytyy lähes käyttämättöminäkin kymmeniä, mutta aina aina välillä löytyy jokin sen ajan supersuosikki, joka ainakin nyt on tämä! Lisäksi huulivoide tekee huulista tosi pehmeät, joka ainakin mun talvihuulille kelpaa paremmin kun hyvin. Miinusta voiteen pahasta mausta, tämä ei oo sellanen perus huuliltapoisnuoltava huulirasva. Ehkä vaan hyvä niin.

Nälkäinen Jenna jatkaa nyt seuraavan aktiviteetin kanssa iltaa, joten adios amigos!
Nugetteja, juustoa, ranskalaisia, aurinkokuivattua tomaattiketsuppia!

5 kommenttia:

  1. Tuon sarjan jutut on ihania, mä tilasin sitä kimaltavaa vartalovoidetta! :)

    VastaaPoista
  2. Vastailin tuonne edelliseen postaukseen vielä siitä haihduttimesta :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei kun on söpöjä noi pakkaukset... Taidanpa tietää mistä lähen hankkimaan seuraavan käsivoiteen!

    VastaaPoista