sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sötsak dammsugare ja muita löytöjä

Sain joululahjaksi useamman Seppälän lahjakortin, ja kerrankin Kärkkäisellä sopivasti ollessani kävin tarkastamaan, josko Seppälästä löytyisi jotakin keväistä ja uutta päällepantavaa. Sieltä tarttui sitten matkaan valkoiset tennarit (12e), ristiketjukorvikset (4,90e), paljettineule (24,90e) ja edestä sidottava lyhyt kauluspaita (16,90e).

 Saa nähdä kuinka kauan noi pysyy kauniin valkoisina kun laitan ensimmäisenä kevätpäivänä jalkaan.

Seppälässä oli samanlainen myös pinkkinä, ja mulla meni tuhat vuotta kun meinannu osata päättää kumman otan! Maybe next time.


Ikeasta lähdettiin metsästämään pelituolia poikaystävälle ja mulle vaatehuoneeseen jonkinmoista vaatetangosta roikkuvaa telinettä kengille.

 Noi marsipaanirullat on ihan taivaallisia! Sipsit 1,45e, marsipaanirullat 2e ja pähkinäsuklaalevy 70 senttiä. Kaikki IKEA FOODista.

Tollanen siitä piti tulla.. Nolbyn -nojatuoli 49e

 Kiinnitettiin aluksi noi jalat väärinpäin tohon itse istuma-osaan, mutta kyllä siitä lopuksi ihan tuoli tuli!

Pelituoli in action 

SKUBB -lokerikko, 3,99e

Oon ollut tässä nyt vähän aikaa jo saikulla kuumeen kourissa ja kun toi työergonomia duunissa ei oo ollu mulla ihan sieltä parhaasta päästä. Toisaalta ihan kiva olla hetken aikaa ihan rauhassa vaan kotona, syödä ja nukkua vaan. Tässä on ollut nyt aikaa oikeen kunnolla miettiä mitä sitä tekis oikeesti tulevaisuudessa ja mihin suuntaan haluun elämää viedä. Saattaa olla että tulevaisuudessa tapahtuu vähän uusia juttuja.. mutta ei niistä sen enempää, ainakaan vielä.

<3: Jenna

2 kommenttia:

  1. ihana toi kauluspaita!! oon ihan lähiaikoina kans innostunu aina vaan enemmän noista "niittivaatteista"! :)

    VastaaPoista