maanantai 4. maaliskuuta 2013

Esittelyssä Söpö


                 Saanko esitellä: Turbo Satiini-Söpösöpö, kavereiden kesken tuttavallisemmin Söpö.

Söpö on joulukuussa 2012 syntynyt, vasta pari viikkoa takaperin meille muuttanut syyrianhamsterityttö. Meillä on ollut melkein koko mun ikäni lemmikkeinä hamstereita, ja oon jotenkin aina tykännyt niistä niin paljon, että aina mun luo muuttaa uusi pikkunen kun edellinen menehtyy.. vaikkakin lupaan aina itselleni etten enää ota, kun ne tuppaa elämään vaan niin pienen hetken.


Mulle iski kauhea hansterikuume jo joulukuussa, kun bongasin Itäkeskuksen Faunatarissa pitkäkarvaisen syyrianhamsterin. En kuitenkaan ihan hetken mielijohteesta sitten sitä kaveria ostanut, vaan kolusin ensin kaikki Lahden ja Tampereen eläinkaupat yhtään syyrialaista löytämättä. Vihdoin tänne Lahteenkin saatiin taas syyrialaisia ja varasinkin sitten heti tuon söpöläisen meille.


Söpö ei ole vielä käsikesy, koska meille tullessaan oli todella arka ja pelkäsi kättä. Hyvää vauhtia mennään kuitenkin kesyyn suuntaan, voitto on jo se että uskaltaa ottaa herkun kädestä!

4 kommenttia:

  1. No arvaa ku mä menin faunatarii ni ostin sellasena heräte ostoksena kani ja pitäs huomen hakee Hyvinkäält! Ei mut oli kyl iha hyvä ostos koska ite aina tottunu kans et on eläimii ja varsinki kanei! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti?? :DD tää eläinten hamstraus on joku sukuvika varmaa sit :D

      Poista