lauantai 2. maaliskuuta 2013

New stuff

Tässä muutamat parhaat palat viimeviikkojen shoppailusaldosta..

Neonpinkit Puro -iPhonekuoret, Itäkeskus 11e

IPhone -kotelo aitoa nahkaa, Prisma 14,90e

Friis & Company
Since 1997
A bit of Luxury 
for every day
Friis & Company -laukku, Kärkkäinen 35e

Viime viikolla kyllästyin vihdoin mun vanhan laukun vetoketjun temppuiluun ja päätin käydä kurkkaamassa Kärkkäisen valikoiman, ja mikä yllätys mua siellä odottikaan.. KAIKKI Friis & Companyn laukut vain 35e. Jos olisin vähän enemmän masseissa olisin ostanut useamman!

Kiilakorot Seppälä, hinnasta -70% eli 5e

 Tamariksen varsikorkkarit, Facebookkirppikseltä 16e

En oo koskaan ennen ostellu näin monia korollisia kenkiä! Yleensä en koskaan käytä korkoja kun pituutta löytyy se 173m, mutta nyt oon alkanut vähän lämpeneen niille, varsinkin jos kengillä on hyvä kävellä ja ne on tukevat.

Iso lompakko (johon jopa mun hilut, kortit ja kuitit mahtuu loistavasti) Kärkkäinen, 16,90e

O.N.E kello, Kultajousi, joululahja joten en tiedä hintaa!

 Beyoncen Pulse -hajuvesi, laivatuliaisia.

Nuuskittiin Kärkkäisen hajuvesivalikoimaa joulun alla Kartsun kanssa ja rakastuin tohon tuoksuun. Onneksi sitten iskä ja äiti sattui olemaan just Tallinnassa sopivasti niin sain ton tuliaisiksi!

Ihana puuterinvärinen löysä tunika, Ellos, alennusmyynneissä hintaa 13e. Kuva ei tee yhtään oikeutta! Pidin tätä kun pidettiin tammikuun lopussa sukulaistuparit, ja haluaisin ton myös mustana.

What do you think? 

Löytyy kaapeista varmasti vielä lisää uusia juttuja, mutta tuossa parhaat päältä. Nyt kutsuu suihku ja sen jälkeen toi ihana kevätaurinko, joka herätti mut tänäkin aamuna. 

Ihanaa kevätlauantaita kaikille! 

2 kommenttia: