maanantai 2. syyskuuta 2013

Paint it BLACK

Oon jo pitkään halunnut maalata meidän sängyn rungon mustaksi, ja nyt poikaystävän ollessa armeijassa tuntuu, että saan jotain aikaiseksikin. Sängyn maalasin MASTON ColorMix -mattamustalla.

 Work in progress..

Ready!

Tonne makkariin mä vaihdon ne keittiön mustat verhot niinkun aiemmin mainitsinkin. Vihdoin oon tyytyväinen tohon makkariin! Kaikki kalusteet on matchy-matchy, pinkkiä, mustaa, violettia ja vaaleenpunasta.

Äiti kysyi viime viikolla haluanko vanhan puhelinpöydän vai heitetäänkö se menemään, niin kaavailin sen heti tohon meille eteiseen, mustaksi maalattuna tietty. Porukat oli meillä käymässä sitten viikonloppuna ja (onneksi) toi pöydän saman tein meille. Nyt ei tarvii enää tuhlata rahaa siihen Kotikullan lipastoon! Ja tää on sentäs uniikki itsetuunattu. Maalina sama kun edellämainittu sängynkin maalaamiseen käytetty mattamusta.

 In progress..

Ready!

Toi on niiiin makee vaikka itse sanonkin! Toi pehmuste oli kanssa suoraan 90-luvulta joten päällystin sen kangasosankin mustalla kankaalla. Haluan kyllä ehkä siihen joskus harmaan kankaan, mutta toi menee nyt ainakin jonkun aikaa tollasenakin. Tossa selkänojalla on muuten Juliuksen kuva canvastauluna, löysin sen yks päivä vaatehuoneen kätköistä ja se löysi sitten paikkansa eteisestä. Siitä on nyt vuosi ja reilu kuukausi kun Julius kuoli, niin pikku hiljaa pystyy jo sentään katsomaan kaverin kuvaa.

Ja hei! Yksi sisustukseen liittyvä juttu vielä, nimittäin..

VIHDOIN Muumimatto! My kitchen is officially perfect.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti