torstai 28. helmikuuta 2013

Me ollaan takasi!

Kai meidänkin pitäisi alkaa vihdoin taas herätä henkiin. Reilun kahden kuukauden hiljaisolo on tehnyt mulle kyllä vain ja ainoastaan hyvää, ja nyt alkaa kiinnostus palata myös tätä kirjoittelua kohtaan! Mulla oli tossa viime vuoden lopussa kauhea stressi aina tästä kirjoittelusta, kuvien ottamisesta ja samalla ajankäytöstä kun olis pitänyt nukkua ja käydä töissäkin. Nyt hiljaa hyvä tulee, kun vihdoin edes uskalsin avata koko bloggerin.

Ajattelin aloittaa ihan hiljakseen nyt aluksi, tässä muutamat kuvat menneiltä kahdelta kuukaudelta lähinnä IGstä. Kuvia on tietty eniten Sirrestä ja Stifusta, voin paneutua omiin pärstäkuviini jatkossa paremmin!

 Enemmän oon ollut tosiaan aktiivinen tuolla Instagramin puolella, jossa mua ja karvakamuja saa mieluusti myös seurailla. :-)Ja kyllä, Stifler on jo aivan uskomattoman iso. Isolla iillä. Painoa 16kg ja korkeutta joku rapiat 40cm. Meidän pikku pentu on puolet isompi kun ''isoveikka'' Sirius.


 Ps. Meille on myös kotiunut tollainen vähän pienempi karvainen kaveri..

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teistä taas? :) Onko teidän pieni "askartelija" jo rauhoittunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule kyllä on! Ei päästä enää vinkasuakaan kun lähen himasta eikä noi seinätkää oo enää tyypille maistunu (koputan puuta!) :D

      Poista